• 19.02.2013
    Proces

  • Proces

    De bestaande situatie. De loggia wordt nauwelijks gebruikt en de woonkamer bevindt zich in het midden van de woning.

    Het voorstel: de loggia er uit, de opbergruimte naar het midden van de woning en de keuken achter in de woonkamer.

    Op zoek naar kleur die het interieur van de opdrachtgever verenigd met het nieuwe ontwerp.

    En op zoek naar vorm die het archetype van de keuken verbeeld: Piet Zwart.

    De meubels die er zijn, met vaak een beetje kleur, roze, blauw of groen. Maar ook veel wit.

    Groen…

    Blauw…

    En een definitief ontwerp.

    Met veel kleur.

    Op zoek naar materiaal.

    Uitwerken van details.

    Na de ruwbouw (het verplaatsen van de opslagruimte, aanleg van vloerverwarming en een gietvloer en stucen van de wanden) wordt uiteindelijk de keuken geplaatst.